Dragiša želi natrag na travnjak

Bio je mrtav pet minuta, ali su ga liječnici oživjeli i imaju dobre vijesti

"Liječnički pregledi potvrdili su da je Gudelj patio od ventrikularne tahikardije, koja je izazvala srčani zastoj, a samim time i iznenadnu smrt. Brzom intervencijom liječničkih službi spašen mu je život".
Sport / Nogomet | 30. 03. 2023. u 22:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Liječnici su priopćili sjajne vijesti Dragiši Gudelju, srpskom nogometašu kojem je pozlilo na utakmici treće španjolske lige između Cordobe i Racing Ferrola.

Čak pet minuta je bio bez svijesti i 's onu stranu života', a život mu je spasila brza reakcija liječnika, koji su ga oživjeli pa hitno prebacili u obližnju bolnicu.

Nakon detaljnih pregleda liječnici su utvrdili što se točno dogodilo i potvrdili da će moći nastaviti nogometnu karijeru, ali, naravno, pod jednim uvjetom.

"Našem nogometašu bit će ugrađen defibrilator i on će moći nastaviti nogometnu karijeru. Liječnički pregledi potvrdili su da je Gudelj patio od ventrikularne tahikardije, koja je izazvala srčani zastoj, a samim time i iznenadnu smrt. Brzom intervencijom liječničkih službi spašen mu je život", objavila je španjolska Cordoba na službenom profilu na Instagramu.

Upravo su liječnici u razgovoru za španjolske medije priznali da Gudelj vrlo vjerojatno ne bi preživio da mu se to dogodilo bilo gdje drugdje. Srećom, uspio se spasiti i treba mu poželjeti što brži oporavak.

Kopirati
Drag cursor here to close