Vratar Širokog Brijega

Bilobrk: Samoubojstvo bi bilo braniti se 90 minuta na punoj Grbavici

Sport / Nogomet | 18. 04. 2017. u 12:37 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Željezničar i Široki Brijeg u srijedu na Grbavici igraju uzvratni susret polufinala Kupa BiH u kojem Širokobriježani brane prednost od 1:0.

Bez obzira na to, ''Plavo-bijeli'' su ulogu favorita prepustili Sarajlijama koje su u subotu odradile težak susret u gradskom derbiju protiv Sarajeva.

Jedna od najjačih karika Širokog Brijega svakako je vratar Luka Bilobrk koji je ''jedinicu'' preuzeo od Antonija Solde se odlično pokazao spasivši svoju momčad u nekoliko navrata u proteklim utakmica.a

''Očekujem plasman u finale, iako sam siguran da će utakmica biti izuzetno teška. Željezničar je na svom stadionu uvijek favorit, znamo da će učiniti sve da nas izbace, kao i da je puna Grbavica njihova prednost. Imamo prednost iz prve utakmice, ali nemamo se namjeru zatvoriti i samo se braniti. Želimo postići pogodak koji će nas približiti finalu, samoubojstvo bi bilo kada bismo se 90 minuta branili na punoj Grbavici'', izjavio je vratar Luka Bilobrk.

Trener momčadi s Pecare Goran Sablić neće moći računati na Mateja Sivrića koji je ove sezone već nastupio u Kupu za Zrinjski dok se u momčad vraća oporavljeni Dino Ćorić.

Utakmica je na rasporedu u 18.00 sati, a uživo će ju prenositi Hayat televizija.

Kopirati
Drag cursor here to close