West Ham

Bilić: Porazi nisu ugodni, ali nisam se predao

Sport / Nogomet | 08. 09. 2017. u 14:26 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Menadžer engleskog premierligaša West Hama Slaven Bilić u svojoj kolumni u Evening Standardu priznao je kako tri uzastopna poraza na startu sezone nisu ugodni, ali i dodao kako se on niti igrači ne predaju.

"Porazi nikada nisu ugodni, ali kada doživiš tri poraza uzastopce i to prije stanke zbog reprezentacije, to je još gore. Tri utakmice, nula bodova. Sva tri su bila na gostovanjima, ali da, to je loš početak," napisao je bivši izbornik hrvatske reprezentacije.

Međutim, Bilić je dodao kako ne želi 'baciti ručnik i potpisati predaju'.

"Ne bacam ručnik, niti igrači. To je neprihvatljivo. Naporno ćemo raditi kako bismo to ispravili," kazao je Bilić dodavši: " Izgubili smo malo samopouzdanja, ali možemo se vratiti samo napornim radom - i pobjedama."

West Ham je u prva tri kola izgubio od Manchester Uniteda (0-4), Southamptona (2-3) i Newcastle Uniteda (0-3), prenosi Hina.

"Protiv Manchester Uniteda sam bio nezadovoljan jer smo primili dva kasna gola, ali protiv Southamptona smo pokazali karakter kada smo se s igračem manje vratili od 0-2 do 2-2. Nažalost, izgubili smo nakon jedanaesterca u sudačkoj nadoknadi. Izgubiti na takav način je bilo veliko razočaranje. Ali nastup i igra protiv Newcastlea su bili neprihvatljiv," priznao je Slaven.

U idućem kolu West Ham će u ponedjeljak ugostiti Huddersfield Town koji je u prva tri kola dohvatio sedam bodova.

"Utakmica protiv Huddersfield Towna je iznimno važna. Moramo okrenuti loš početak sezone i početi pobjeđivati. Huddersfield još nije izgubio, niti je primio pogodak. Neću reći da ćemo ih pobijediti, ali sve ćemo pokušati kako bi slavili. To nam je prva domaća utakmica ove sezone i vrijeme je da nešto učinimo."

Bilić se osvrnuo i na nerealizirani transfer portugalskog reprezentativca Williama Carvalha (25) iz Sportinga.

"Moj posao nije kazati što je istina ili tko je kriv. Moj je zadatak podići izvedbu moje momčadi. Bilo je razočaravajuće što nismo potpisali Carvalha jer je izgledalo kao da će se to dogoditi. Želio sam pojačati tu poziciju u momčadi. Međutim, imamo dobru ekipu. Bilo bi idealno da smo uspjeli kupiti još jednog ili dva igrača, ali to se nije dogodilo i to je realnost'', prenosi Hina.

Kopirati
Drag cursor here to close