West Ham

Bilić: Payetu smo dali sve, ljut sam i razočaran

Sport / Nogomet | 12. 01. 2017. u 15:07 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Francuski nogometni reprezentativac Dimitri Payet "ne želi igrati" za svoj West Ham, koji je trenutačno 13. na ljestvici u engleskom prvenstvu, izjavio je njegov trener i bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić, koji upozorava da ga engleski prvoligaš "neće prodati".

"Rekli smo da ne želimo prodavati naše najbolje igrače, iako Dimitri Payet ne želi igrati za nas", kazao je Bilić novinarima u četvrtak, dodavši "nećemo ga prodati".

"To je počelo prije deset dana na početku prijelaznog roka. Razgovarao sam s predsjednikom kluba i ne radi se o novcu. Ponudili smo mu dugoročni ugovor jer želimo da ostane", dodao je Bilić.

Payet, koji navodno ne želi trenirati s momčadi, postao je najbolje plaćeni igrač kada je u veljači prošle godine potpisao petogodišnji ugovor s tjednom plaćom od 125 000 funti.

"Ova momčad, klub, dali smo mu sve, uvijek smo bili tu za njega. Osjećam se razočaranim. Ljut sam. Očekujem da se vrati i pokaže odanost i predanost prema momčadi kakvu je momčad pokazivala njemu", zaključio je bivši hrvatski izbornik.

Francuz, koji se istaknuo prošle godine na Euru u Francuskoj, došao je u West Ham na ljeto 2015. za oko 15 milijuna eura iz Olympiquea Marseille. Prošle sezone je zabljesnuo zabivši devet golova i upisavši 13 asistencija za West Ham koji je prvenstvo završio na sedmom mjestu što mu je najbolji plasman od 2002. godine.

No od početka ove sezone bori s e s formom i u 20 utakmica do sada postigao je samo dva pogotka.

Prema pisanju francuskog sportskog časopisa "L'Equipe", novo vodstvo Marseillea želi vratiti Payeta koji je tamo 2014./15. odigrao jako dobru sezonu pod vodstvom Argentinca Marcela Bielse.

U Marseilleu bi ga dočekao Rudi Garcia koji ga je trenirao kada je igrao za Lille.

Kopirati
Drag cursor here to close