UEFA Konferencijska liga

Bilbija upitan pred uzvrat s Tiranom

Na press konferenciji u Mostaru, trener Plemića Sergej Jakirović kazao je kako je Nemanja dobio ''udarac u nogu''.
Sport / Nogomet | 27. 07. 2022. u 11:40 B.S. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dan prije uzvratne utakmice protiv albanske Tirane pojavile su se špekulacije kako će Nemanja Bilbija izostati s utakmice.

Na press konferenciji u Mostaru, trener Plemića Sergej Jakirović kazao je kako je Nemanja dobio ''udarac u nogu'' tako da se još uvijek sa sigurnošću ne zna hoće li najbolji strijelac Zrinjskog zaigrati u uzvratnoj utakmici.

''Zdravstveno stanje momčadi je jako dobro, Slobo (Slobodan Jakovljević) počeo je jače trčati, pa će se u ponedjeljak vratiti na trening sa momčadi, Sabljić je dobio nenamjeran udarac laktom, ali bit će u konkurenciji za uzvratnu utakmicu i Bilbija je dobio taj udarac u nogu pa još uvijek ne znamo kakvo je stanje'', kazao je Jakirović.

Kada je u pitanju uzvratna utakmica protiv Tirane, Jakirović je kazao kako se neće povući i da definitivno neće braniti rezultat iz prve utakmice.

''Što se tiče protivnika, očekujemo dosta sličnu utakmicu kao i u Tirani. Opasni su iz kontri i polukontri, tako da ćemo morati paziti tko nam stoji iza leđa'', istaknuo je Jakirović.

Na poraz od Željezničara, kazao je, nisu se osvrtali.

''Nismo se osvrtali na poraz iz razloga što smo došli do zaključka da smo utakmicu mogli riješiti u prvom poluvremenu, a to sam naglasio odmah nakon utakmice. Čim se dogodio poraz sjetio sam se da smo zadnji put izgubili u trećem mjesecu prošle godine, pa se po nekom zakonu velikih brojeva i to moralo dogoditi'' kazao je Jakirović te dodao kako ipak moraju ''podići razinu koncentracije kako bi se povećala i sama realizacija jer je prava šteta da se toliki broj prilika ne iskoristi''.

Za Tiranu je također naglasio kako će u uzvratnoj utakmici biti još opasniji.

''Neće biti lako jer definitivno protivnik nema što izgubiti. Nakon Želje smo se odmah okrenuli Tirani i bit ćemo spremni i vjerujem da će svi igrači koji istrče na teren dati svoj maksimum'', zaključio je Jakirović.

Podsjetimo, uzvratna utakmica drugog kola kvalifikacija za UEFA Konferencijsku ligu protiv Tirane u četvrtak u 21:00, a Plemići u tu utakmicu ulaze s prednošću od 1:0 iz prve utakmice.

Kopirati
Drag cursor here to close