Liga Europe

Bilbija: Ne smijemo ih podcijeniti

"Poslije Slovana i Lige prvaka na red je došla i Liga Europe. Spremni smo i jedva čekamo utakmicu", kazao je.
Sport / Nogomet | 08. 08. 2023. u 19:04 R.I. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uoči utakmice trećeg pretkola Lige Europe koja se igra u četvrtak u Mostaru, kapetan HŠK Zrinjski Nemanja Bilbija istaknuo je kako ekipa jedva čeka istrčati na teren.

"Poslije Slovana i Lige prvaka na red je došla i Liga Europe. Spremni smo, jedva čekamo utakmicu i ne smijemo podcijeniti Breidablik", kazao je te dodao kako su Islanđani dosta ofanzivna ekipa.

"Puno daju golova, ali puno i primaju. Nadam se da imaju dosta mana u obrani i da ćemo dati gol više. Ekipa su koja ne odustaje i stalno idu u napad".

Podsjetimo, Nemanja Bilbija je nakon druge utakmice protiv FC Urartu zaradio ozljedu, točnije napuknuće rebra, no kako je kazao, u potpunosti je oporavljen i spreman.

"Stanje je jako dobro, ne trebaju mi ni tablete, spreman sam i jedva čekam bez poteškoća istrčati na teren".

Stadion HŠK Zrinjski je rasprodan, no klub je, nakon što je UEFA dala ''zeleno svjetlo'' pustila u prodaju dodatne 2 tisuće karata koje, sudeći po dosad viđenom, neće puno čekati na svog vlasnika.

"Kada smo vidjeli da karte idu jako dobro, bili smo ponosni. Hvala svima na podršci i jedva čekamo na teren pred našu publiku", zaključio je Bilbija.

Podsjećamo, utakmica protiv islandskog Breidablika igra se u četvrtak od 21 sat na stadionu HŠK Zrinjski u Mostaru.

Kopirati
Drag cursor here to close