Hoće natrag

Bihorac: Ponosan sam na uspjeh Veleža, rado bih se vratio

Utisci se još uvijek nisu slegli, a pohvale za sjajan rad ekipe koju predvodi Feđa Dudić stižu sa svih strana.
Sport / Nogomet | 07. 06. 2021. u 14:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Bljesak.info / Faruk Bihorac

Fudbalski klub Velež nakon 33 godine u velikom stilu vratio se u sam vrh bosanskohercegovačkog nogometa i izborio nastup u Europi sljedeće sezone, gdje će predstavljati BiH u UEFA-inoj konferencijskoj ligi.

Utisci se još uvijek nisu slegli, a pohvale za sjajan rad ekipe koju predvodi Feđa Dudić stižu sa svih strana.

Jedan od nogometaša koji je dao doprinos ekipi Veleža ove sezone je i Novopazarac Faruk Bihorac koji je ponosan na uspjeh ovog tima:

"Vrijeme provedeno u Veležu je za mene fenomenalno iskustvo u svakom smislu. Drago mi je što sam bio dio te ekipe. Ako bi se pružila dobra prilika i ponuda na obostrano zadovoljstvo rado bih se vratio. Jako mi je drago zbog uspjeha koji su postigli i iskoristio bih ovu priliku da im još jednom čestitam na svemu. Pratio sam sve i radovao se uspjehu kao da sam još uvijek dio ekipe i iskreno mi je žao što to i nisam bio do kraja", rekao je Bihorac za N1.

Pročitajte još

25-godišnji defanzivac je u prvom dijelu sezone odigrao 12 mečeva za ekipu sa stadiona "Rođeni" nakon čega je napustio tim i pridružio se Kabelu iz Novog Sada za koji je odigrao također 11 dvoboja, a po završetku sezone je slobodan igrač.

"Trenutno sam slobodan u izboru novog kluba i čekam prave ponude. Ne bih imao ništa protiv povratka u Premijer ligu BiH, tamo posebno simpatiziram ekipu Slobode iz Tuzle jer je moj otac u bivšoj Jugoslaviji svojevremeno nastupao za taj klub", dodao je na kraju Bihorac.

Bihorac je još u dosadašnjoj karijeri nastupao i za Novi Pazar, Jošanicu i Železničar iz Lajkovca.

Kopirati
Drag cursor here to close