3:1

BiH u finalu poražena od Hrvatske

Futsal ekipa Ministarstva sigurnosti Bosne i Hercegovine izgubila je u finalu turnira sigurnosnih agencija “Majorka 2022” u Španjolskoj od Hrvatske rezultatom 3:1.
Sport / Nogomet | 18. 05. 2022. u 12:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Futsal ekipa Ministarstva sigurnosti Bosne i Hercegovine, sastavljena od predstavnika agencija u okviru ovog ministarstva, veoma uspješno je predstavila našu državu na prestižnom svjetskom futsal turniru sigurnosnih agencija “Majorka 2022” u Španjolskoj.

Sudjelovalo je više od sto ekipa iz četrdeset zemalja svijeta.

Ekipa Ministarstva sigurnosti je na ovom natjecanju odigrala jedanaest utakmica s ekipama iz Španjolske, Češke, Slovenije, Omana, Rumunjske, Francuske, Italije i Hrvatske.

Iz utakmice u utakmicu uspješno su nadigrali sve rivale i sasvim zasluženo ušli u finale, gdje su igrali protiv ekipe iz Hrvatske.

“Ne bi bilo nezasluženo da su osvojili i šampionski pehar jer je naša ekipa tijekom cijele finalne utakmice bila sasvim ravnopravan protivnik, čak je i povela, ali nije imala sreće i nije na vrijeme iskoristila nekoliko veoma izglednih prilika, što je bilo presudno i na kraju je pobijedila spretnija i sretnija ekipa rezultatom 3:1. Ono što je za svaku pohvalu, naša ekipa je kroz čitavo natjecanje prikazala visok nivo futsala u svim segmentima s mnoštvo lijepih poteza, izrađenih akcija i postignutih pogodaka što su znali prepoznati i gledaoci. Bez obzira na sve objektivne probleme momci su u jednoj sjajnoj atmosferi iskazali vrhunski entuzijazam, što je za svaki respekt i na kraju pokazalo se da je to bilo ključno za ovaj veliki uspjeh”, rekao je trener ekipe Rade Kovač.

Kopirati
Drag cursor here to close