pobijedili italiju

Bh. kadeti na korak od povijesnog plasmana!

Sport / Nogomet | 17. 03. 2016. u 14:07 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kadetska reprezentacija Bosne i Hercegovine pobijedila je danas u Tbilisiju Italiju sa 1:0 u drugom kolu grupe 3 Elitnog kruga kvalifikacija za Europsko prvenstvo. Jedini pogodak na susretu postigao je Nedim Hadžić u 65. minuti.

U drugom susretu grupe Rusija je sa 1:0 pobijedila Gruziju.

Izabranici Sakiba Malkočevića nalaze se na prvom mjestu skupine sa šest bodova i na korak su od plasmana na veliko natjecanje. Reprezentacije Italije i Rusije skupile su po tri boda, dok je Gruzija četvrta bez bodova.

Posljednje kolo na programu je 20. ožujka u 11.00 sati kada će biti odigrane utakmice BiH-Rusija i Gruzija-Italija. Bh. kadetima dovoljan je i bod da se po prvi put u povijesti plasiraju na Europsko prvenstvo.

Italija: Alessandro Plizzari, Luca Pellegrini, Edoardo Bianchi, Alessandro Bastoni, Carmine Setola, Andrea Marcucci (od 71. Gabriele Gori) , Marco Olivieri, Filippo Melegoni (od 32. Davide Frattesi), Matteo Gabbia, Andrea Pinamonti (od 63. Gianluca Scamacca), Moise Kean. Izbornik: Alessandro Dal Canto.

Bosna i Hercegovina: Filip Vasilj, Amar Beširević, Jasmin Čeliković, Amir Velić (od 79. Nikola Vuletić), Milan Mirić, Stefan Kovač, Demirel Veladžić, Benjamin Hadžić, Ergin Mehuljić (od 56. Nedim Hadžić, od 80+4. Saša Perić), Rijad Sadiku, Predrag Vladić. Izbornik: Sakib Malkočević.

Kopirati
Drag cursor here to close