Pecara traži šefa struke

Bevanda: Trener iz našeg kadra jedna od opcija

Sport / Nogomet | 05. 10. 2016. u 09:53 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Široki je drugi puta ove sezone promijenio trenera, imenom trećeg još se spekulira. 

Slaven Musa je otišao nakon europskog posrtaja protiv Birkirkare, Branko Karačić poslije mizernog učinka u 11 prvenstvenih kola. 

Tko će preuzeti tim s Pecare, još se ne zna, direktor Josip Bevanda ističe da je više opcija u igri. 

“Ne žuri nam se s novim trenerom. Imamo dosta ponuda, ali razmatramo i mogućnost da momčad do kraja drugog kruga preuzme netko od naših trenera, a da tek onda dovedemo trajno rješenje”, rekao je Bevanda za Dnevni list. 

U osvrtu na krizu rezultata krivicu je rasporedio na bivšeg trenera i igrače...

“Nije samo trener Karačić kriv, i igrači snose krivicu. Ali ja ipak vjerujem ovom kadru koji je u derbijima pokazao kvalitetu i baš zato je neobjašnjivo kako smo gubili neke 'manje' utakmice. Uvjeren sam da ćemo ne samo izboriti Ligu za prvaka, nego i Europu.”

U iščekivanju iznalaska trenerskog rješenja i skorašnje Skupštine, koja će iznjedriti novi Upravni odbor, momčad se sklonila u Slavoniju. 

Naime, Široki će u petak na Memorijalu Blage Zadre odmjeriti snage s Cibalijom, a u nedjelju protiv Vukovara ili Osijeka odigrati susret za plsman. 

Što se odgode Skupštine tiče, Bevanda ističe da su razlozi jednostavni i nezabrinjavajući. 

“Želimo to napraviti kako treba, jer Skupština dođe na kraju svega, kao završni čin. Održano je već pet-šest sastanaka na temu novih imena koja će se naći u novom Upravnom odboru.”

Kopirati
Drag cursor here to close