Problemi

Benzema propušta El Clasico

Sport / Nogomet | 19. 03. 2022. u 16:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Napadač Real Madrida Karim Benzema (34) propustit će nedjeljni El Clasico protiv Barcelone na Santiago Bernabeu nakon što je zadobio ozljedu potkoljenice, potvrdio je trener Reala Carlo Ancelotti, piše Hina.

Benzema se ozlijedio nakon što je imao asistenciju i zabio dva gola u pobjedi nad Mallorcom 3-0. Postigao je hat-trick u njihovoj prošlotjednoj pobjedi u Ligi prvaka nad Paris St Germainom (3-1). Benzema, najbolji strijelac LaLige, bio je odsutan s Realovog subotnjeg treninga u Madridu, a u sljedeća dva tjedna koncentrirat će se na oporavak kako bi bio spreman za četvrtfinalnu utakmicu Lige prvaka protiv europskog prvaka Chelseaja sljedećeg mjeseca.

''Benzema je još uvijek ozlijeđen i ne može igrati u nedjelju. Neće putovati ni s Francuskom sljedeći tjedan i ostat će u Madridu da se oporavi'', rekao je Ancelotti na konferenciji za novinare u subotu.

Benzema se trebao pridružiti se reprezentaciji Francuske za prijateljske utakmice protiv Obale Bjelokosti i Južne Afrike. Francuski Savez potvrdio je kasnije u subotu da će napadač AC Milana Olivier Giroud zamijeniti Benzemu, što je njegov prvi poziv od prošlogodišnjeg Europskog prvenstva, piše Hina.

 

 
Kopirati
Drag cursor here to close