Iznenađen i uvrijeđen

Benzema izražava nezadovoljstvo odlukom FIFA-e

Jedan od najboljih napadača današnjice Karim Benzema još jednom je iskazao nezadovoljstvo proglašenjem najboljeg igrača svijeta za 2022. godinu prema izboru FIFA-e. Napadač Real Madrida smatra da priznanje nije trebalo otići u ruke Lea Messija.
Sport / Nogomet | 01. 03. 2023. u 12:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Benzema, iza kojeg je fantastična sezona u dresu 'Kraljevskog kluba', osvajač je Zlatne lopte za 2022. godinu, a uz Messija i Mbappea bio je jedna od glavnih kandidata za prestižnu nagradu The Best, koju dodjeljuje FIFA prema glasovima kapetana i izbornika reprezentacija.

Na svečanoj ceremoniji održanoj u Parizu nije bilo predstavnika Reala, a razlog je upravo odluka da nagrada ode u ruke Messija. Razočaran ovom odlukom Benzema je prvo objavio bizaran story na svom Instagramu gdje nepoznata osoba u videu poručuje: Lažovi, da, lažovi.

Dan kasnije Benzema je još jednom iskazao nezadovoljstvo objavivši niz storyja. Prvo je objavio zajedničku sliku sa Viniciusom Jr. uz opis 'The Beasts' (zvijeri), jasno aludirajući na odluku FIFA-e da se iz najboljih 11 u protekloj godini izostavi brazilski napadač. Nakon toga je podijelio objavu jedne stranice koja ističe sva njegova postignuća u protekloj godini.

Uz niz osobnih priznanja, među kojima su Zlatna lopta, titula najboljeg nogometaša Europe, MVP-ja Lige prvaka, naslov najboljeg igrača španjolskog prvenstva...

Benzema je podsjetio i na timske uspjehe. Bio je osvajač Lige nacija, Lige prvaka, La Lige, Svjetskog klupskog prvenstva..., a zabio je 63 gola i 21 put asistirao. Nakon toga objavio je svoju fotografiju gdje nasmiješeno pozira uz poruku: 'Laku noć'.

Kao što je poznato, na svečanosti FIFA Best u Parizu Messi (35) je ovo priznanje dobio već rekordni sedmi puta, naslijedivši poljskog napadača Roberta Lewandowskog, koji je pobjeđivao 2020. i 2021.

 

Kopirati
Drag cursor here to close