Kvalifikacije za SP

Belgija i Nizozemska bez milosti; Latvija iznenadila Tursku

Belgija je u skupini E demolirala Bjelorusiju sa čak 8:0. U ovoj skupini je i Wales koji je slavio protiv Češke s minimalnih 1:0, a junak u Cardiffu bio je Daniel James u 82. minuti.
Sport / Nogomet | 30. 03. 2021. u 23:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U kvalifikacijskim utakmicama za Katar 2022 vidjeli smo neke iznimno zanimljive rezultate. Neke su reprezentacije liječile frustraciju, dok su druge naprosto bile pozvane na gozbu golova.

U skupini E Belgija je demolirala Bjelorusiju sa čak 8:0. U ovoj skupini je i Wales koji je slavio protiv Češke s minimalnih 1:0, a junak u Cardiffu bio je Daniel James u 82. minuti.

Skupina G je bila izuzetno zanimljiva večeras, Norveška je u Podgorici jedva slavila protiv Crne Gore 1:0 uz pogodak Sorlotha.

Nizozemci su bili posebno raspucani protiv Gibraltara pobijedivši ih čak 7:0.

Na prvi pogodak čekalo se do 42. minute kada je Berghuis doveo Nizozemce u vodstvo, a kasnije su još zabijali i Luuk de Jong, Wijnaldum, Malen, van de Beek te Depay dva puta.

Najveće iznenađenje napravila je Latvija koja je u Istanbulu zagorčala život Turcima odigravši 3:3.

Turci su poveli preko Karamana i Calhanogloua, no pred kraj prvog dijela smanjio je Savalnieks. Yilmaz je povećao prednost Turske na 3:1 nakon penala, a onda Uldrikis i Ikaunieks nose veliki bod u Latviju.

U skupini A Portugal je izborio tešku pobjedu kod Luksemburga 3:1 uz pogotke Jote, Ronalda i Palhinhe, a ranije u ovoj skupini Srbija je slavila s 2:1 u Bakuu protiv Azerbajdžana, uz dva pogotka Mitrovića.

Kopirati
Drag cursor here to close