Prilika za dokazivanje u HNL-u

Behram novi igrač Slaven Belupa

" Sretan sam što sam potpisao ugovor sa Slaven Belupo i na meni je sada da opravdam povjerenje koje su mi dali klub, trener i direktor. Želim igrati što je moguće bolje i napredovati svakodnevno", rekao je između ostalog Behram.
Sport / Nogomet | 08. 07. 2022. u 23:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bosanskohercegovački nogometaš Seid Behram novi je igrač hrvatskog prvoligaša Slaven Belupa. Potpisao je jednogodišnji ugovor uz mogućnost produženja na još dvije dodatne.

Prošao je Škole nogometa Veleža i Željezničara, a nastupao je i za U-21 momčad engleskog Readinga. U seniorskoj karijeri igrao je za Racing FC Union iz Luksemburga, Velež iz Mostara te Mladost iz Ždralova. Skupio je i 13 nastupa za mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine.

" Sretan sam što sam potpisao ugovor sa Slaven Belupo i na meni je sada da opravdam povjerenje koje su mi dali klub, trener i direktor. Želim igrati što je moguće bolje i napredovati svakodnevno. Znam da je ispred mene dosta posla, ali spreman sam na sve izazove. Čeka nas naporna sezona, no polako se ekipiramo, dobro treniramo i mislim da ćemo biti pravi u prvenstvu, rekao je po potpisu ugovora Behram.

Kopirati
Drag cursor here to close