Zmaj leti

Begović: Ako me Chelsea pusti, idem

Sport / Nogomet | 30. 01. 2017. u 09:28 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Asmir Begović više ne skriva nezadovoljstvo činjenicom da ne brani u Chelseaju.

Brani samo u Kupu pa je tako odradio svoju minutažu u pobjedi nad Brentfordom 4:0, nakon koje ga je sustiglo pitanje je li mu to bila posljednja utakmica za Plavce?

“Teško mi je tako dugo ne igrati i volio bih otići. Ukoliko me klub pusti, to ću i učiniti”, rekao je i tako samo podgrijao spekulacije da bi mogao obući dres Bournemoutha.

"Ako ne odem, i dalje ću podržavati sve u momčadi. Moja je želja za odlaskom vezana jedino uz želju da igram. Ne radim dugo s Conteom, ali naš je odnos dobar, otvoren. I on zna da želim igrati", dodao je. 

Thibaut Courtois ima puno povjerenje talijanskog stratega, no Begović se ne doživljava nimalo manje vrijednim.

“Naravno da sam očekivao da ću se moći nadmetati s Courtoisom, a prilikada dođete u klub poput Chelseaja ne pojavljuje se svaki dan. A ako ne vjerujete u sebe, ne trebate se baviti nogometom."

"Ispalo je da nisam branio koliko sam htio, ali Thibaut apsolutno briljira. Da, znao sam da je ponajbolji golman svijeta i baš sam se želio nadmetati s njim!"

"Osjećam da sam i ja jedan od njih, najboljih, ali nažalost ni jedan klub nije dovoljno velik da ima dva vrhunska golmana. Odličan sam golman, osjećam se odlično, imam 29 godina... U tako sam dobroj formi da je šteta da ne igram i ne pokazujem ljudima što znam", zaključio je reprezentativni vratar BiH. 

Kopirati
Drag cursor here to close