Ordabasy na Pecari

Begonja za Bljesak: Lijepo bi bilo otputovati na uzvrat s pozitivnim rezultatom

Sport / Nogomet | 29. 06. 2017. u 09:18 I.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Širokog Brijega večeras na svojoj Pecari u 20.30 sati ugošćuju kazahstanski Ordabasy iz Shymkenta u prvom susretu prvog pretkola Europske lige. Iako, kao nenositelji iz ždrijeba, nemaju ulogu favorita, Širokobriježani u svome 14. izlasku na europsku scenu žele napraviti iskorak i preskočiti neugodne Kazahstance.

"Oni su iskusna momčad s puno reprezentativaca tako da nas očekuje teška utakmica. No, nadam se kako ćemo odigrati dobru utakmicu i ostvariti pozitivan rezultat pred domaćom publikom. Lijepo bi bilo otputovati na uzvrat s pozitivnim rezultatom", rekao je za Bljesak.info kreator širokobriješke igre Luka Begonja nakon jutrošnjeg kratkog treninga u Trening kampu ''Musa-Karačić'' na Blatu.

Ovaj 25-godišnji Zadranin u momčad je stigao ovoga ljeta na jednogodišnju posudbu iz zagrebačke Lokomotive i već se, kako kaže, dobro prilagodio momčadi koja kvalitetno radi i vjeruje u svoje sposobnosti.

Dodao je kako bi mu puno značilo kada bi baš on zatresao suparničku mrežu u večerašnjem susretu, ali više od svega želi da cijela momčad prikaže kvalitetnu igru.

"Najmanje je bitno hoću li zabiti ja ili netko drugi. Najviše bi me veselilo da dobro odigramo i ostvarimo dobar rezultat. Radimo odlično, atmosfera je odlična, tako da vjerujem kako ćemo prikazati kvalitetnu igru", poručio je Begonja u razgovoru za Bljesak.info.

Kopirati
Drag cursor here to close