Reakcija izbornika BiH

Baždarević: Volio bih da smo izvukli Englesku ili Italiju kao nositelje skupine

Sport / Nogomet | 25. 07. 2015. u 20:55 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Mehmed Baždarević zadovoljan je žrijebom za kvalifikacije za svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.

BiH će igrati u kvalifikacijskoj skupini "H" s reprezentacijama Belgije, Grčke, Estonije i Cipra, a Baždarević je za Fenu istaknuo da je skupina dobra, ali da sigurno neće biti lako.

''Moram reći da sam želio dobiti neke druge protivnike, a ne ove s kojima smo igrali u posljednjim kvalifikacijskim ciklusima, ali u svakom slučaju moram biti zadovoljan. Mogli smo dobiti lakšu, ali i težu skupinu. Belgija je sigurno apsolutni favorit grupe, ali mi ćemo sami odlučivati o svojoj sudbinu'', izjavio je Baždarević.

Dodao je da bi mu bilo draže da je kao nositelje skupine dobio Engleze ili Talijane s kojima nismo igrali, ali da je u svakom slučaju skupina odlična, te da je na Savezu i reprezentaciji da se za taj ciklus pripremi na najbolji mogući način.

''Ako budemo pravi, možemo tražiti svoje mjesto na svjetskom prvenstvu'', zaključio je izbornik nogometne reprezentacije BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close