Puni plijen

Baždarević: Uz ozbiljan pristup idemo na pobjedu protiv Andore

Sport / Nogomet | 25. 03. 2015. u 16:55 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Znamo da nas čekaju iskušenja i važne utakmice. Nalazimo se u situaciji koja nije laka i moramo učiniti sve da se spremimo za utakmice koje slijede'', izjavio je izbornik nogometne reprezentacije BiH Mehmed Baždarević.

Izbornik BiH nalazi se s bh. reprezentativcima u Trening centru Nogometnog saveza BiH u Zenici, gdje se ekipa priprema za mečeve protiv Andore i Austrije.

Baždarević je pozitivno iznenađen Trening centrom i uvjetima u kojima reprezentativci treniraju.

''Imamo veoma dobre uvjete, igrači su svi spremni i zdravi i sada je na nama da se spremimo najbolje što možemo. Motivirani smo, moramo sačuvati radnu i pobjedničku atmosferu u ekipi'', naglasio je Baždarević u izjavi za službeni portal NSBiH.

Baždarević očekuje da će Andora biti izuzetno motivirana protiv BiH, te još jednom naglašava da bh. nogometaši moraju u tom susretu pokazati maksimalnu ozbiljnost i borbenost ako žele osvojiti puni "plijen".

Inače, nogometni reprezetativci Bosne i Hercegovine danas su nastavili pripreme u Zenici po rasporedu koji su pripremili izbornik Mehemd Baždarević i njegovi suradnici.

Izmjena u režimu treninga nije bilo ni za Sejada Salihovića koji je individualno radio, ali ni za ostale igrače, priopćeno je iz Nogometnog saveza BiH.

Jedina izmjena u današnjem planu priprema jeste otkazivanje poslijepodnevnog treninga, ali to ne znači da će igrači biti slobodni.

Umjesto praktičnog treninga poslijepodne naši reprezentativci će gledati utakmicu s Andorom, a bit će im predstavljena i video-analiza protivnika, navodi se u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close