Reprezentacija

Baždarević planira test utakmicu za igrače Premijer lige

Sport / Nogomet | 26. 01. 2017. u 12:16 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izbornik bh. reprezentacije Mehmed Baždarević ovih je dana razgovarao sa čelništvom Nogometnog savez BiH, nakon čega je otkrio što trenutno planira za buduće akcije Zmajeva. 

“Davno je bio jedanaesti mjesec kad smo igrali protiv Grčke. Nakon toga smo izvršili analizu svega onoga što smo uradili u kvalifikacijama te drugim aktivnostima koje smo imali”, izjavio je. 

“Za svakog igrača je napravljen detaljan izvještaj, sa svim relevantnim podacima. Dosta sam putovao, sudjelovao na tri seminara, na kojima sam imao priliku razmijeniti iskustva sa kolegama trenerima. Osim toga, nekim od naših igrača već su počele pripreme ili nastavljena prvenstva tako da smo stalno u kontaktu i pratimo njihovu formu.”

Formom svih igrača nije zadovoljan.

“Igrači koji su standardni u svojim klubovima igraju jako dobro i time možemo biti zadovoljni. Međutim, ima nekoliko njih koji su bili ozlijeđeni, ili su promijenili klub te im treba dosta rada i truda da dođu do odgovarajuće forme i izbore mjesto u svojim timovima. Ozlijeđenim igračima želimo da se što prije oporave i nastave gdje su stali.“

Neka imena posebno je istaknuo...

“Od novih igrača, pravo nastupa za reprezentaciju dobio je Pavlović iz Sampdorije. Ima tu još igrača koje pratimo, ali o njima ne bih sada govorio. Bitno je da igrači poput Krunića i Cimirota svojom igrom i formom potvrđuju da nismo pogriješili što smo im pružili šansu.”

Ovom prilikom Meša je još jednom istaknuo da brine o domaćem nogometu.

“Imali smo ideju odigrati jednu prijateljsku utakmicu za igrače iz BH Telecom Premijer lige. Ostvarili smo neke kontakte i u narednih petnaest dana mogli bismo imati nešto konkretno po tom pitanju. Još uvijek radimo i nadam se da ćemo uspjeti organizirati takav meč”, zaključio je Baždarević u razgovoru za službenu stranicu NS BiH. 

 

Kopirati
Drag cursor here to close