Uskoro kreću Zmajevi

Baždarević ovog tjedna objavljuje popis za Estoniju

Sport / Nogomet | 17. 08. 2016. u 07:42 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Reprezentacija BiH nije bila sudionik prethodnog Eura u Francuskoj i baš zbog toga Zmajevi bi trebali imati daleko veći motiv u nadolazećim kvalifikacijama za SP 2018. u Rusiji.

Prva kvalifikacijska akcija za protivnika će 6. rujna dovesti Estoniju, uslijedit će redom dueli protiv  Belgije (7. listopada), Cipra (10. listopada) i Grčke (13. studenog), a prvi okršaj s preostalim protivnikom iz skupine, Gibraltarom, dogodit će se 25. ožujka 2017. godine.

Prvo i osnovno pitanje uoči okupljanja 29. kolovoza u Sarajevu i starta kvalifikacija glasi - s kakvim će kadrom izbornik Mehmed Baždarević ući u svoj drugi kvalifikacijski ciklus?

On osobno nije puno otkrio.

“Ovih dana uputit ću predpozive, a konačni popis imat ćemo za vikend. Još moram vidjeti što je s ovim nekim ozlijeđenim igračima, ali popis neće brojati više od 23 imena, rekao je za Dnevni list.

Još treba vidjeti hoće li i u kojoj mjeri nastaviti s praksom pozivanja igrača iz Premijer lige, a što se ostalih nepoznanica tiče, za pretpostaviti je da će se na popisu naći Mato Jajalo i Dario Dumić koji su ovog ljeta stekli pravo nastupa za BiH.

 

Kopirati
Drag cursor here to close