Perija još čeka odluku

Bayern uložio u mladog kapitalca, a na Hrvatu će štedjeti?

Za otkup Perišićeva ugovora smetnja može biti mladi Leroy Sane. Bayernovo krilno pojačanje vrijedno je 49 milijuna eura, a poslovično štedljivi Bavarci sada se premišljaju hoće li potrošiti još 15-ak milijuna eura za Perišića.
Sport / Nogomet | 04. 07. 2020. u 12:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Getty Images / Ivan Perišić

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić još uvijek ne zna gdje će igrati sljedeće sezone. On se nalazi se na posudbi iz Intera, a u Bayernu se još premišljaju o otkupu njegova ugovora.

Kako ga je na početku prošle sezone otpisao Antonio Conte, srebrni Vatreni je  idealnu sredinu pronašao u Bayernu, klub čija filozofija se umnogome zasniva za brzim napadima po bokovima.

Čini se kako je Perišić oprvdao uloženo sa šest golova i devet asistencija.

Tim učinkom su u Bayernu prilično zadovoljni, ali za otkup Perišićeva ugovora smetnja može biti mladi Leroy Sane.

Bayernovo krilno pojačanje vrijedno je 49 milijuna eura, a poslovično štedljivi Bavarci sada se premišljaju hoće li potrošiti još 15-ak milijuna eura za Perišića.

"Još nismo odlučili. Želim još jednom naglasiti da Bayern čekaju veliki ekonomski izazovi", rekao je direktor kluba Karl-Heinz Rummenigge.

Međutim, novac bi na Allianz Arenu mogao stići iz Liverpoola. Piše se da postoje obostrane simpatije veznjaka Thiaga Alcantare i Liverpoola, pa bi Bayern tako ipak trebao i nešto zaraditi ovoga ljeta.

Rummenigge je također otkrio javnosti i da veznjak Thiago Alcantara želi otići.

U svakom slučaju, Perišić je produžio ugovor s Bayernom do kraja sezone, odnosno do okončanja natjecanja u Ligi prvaka.

Bavarci večeras mogu osvojiti svoj drugi ovosezonski naslov, jer u finalu Kupa Njemačke igraju protiv Bayera iz Leverkusena.

Utakmica se igra na Olimpijskom stadionu u Berlinu, s početkom u 20 sati.




Kopirati
Drag cursor here to close