Flicku zakucan čavao?

Bayern dobiva jednog od najmlađih trenera u povijesti?

Prema pisanju njemačkog Bilda, novi trener Bayerna postaje Julian Nagelsmann. Dosadašnji strateg RB Leipziga postigao je dogovor s upravom aktualnog njemačkog i europskog prvaka iz kojeg na kraju sezone odlazi Hansi Flick.
Sport / Nogomet | 26. 04. 2021. u 21:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Getty Images / Julian Nagelsmann - nova generacija njemačkih trenera, nakon Loewa, Kloppa, Tuchela i Flicka

Julian Nagelsmann, aktualni trener RB Leipziga, postigao je dogovor s upravom aktualnog njemačkog i europskog prvaka iz kojeg na kraju sezone odlazi Hansi Flick, saznaje Bild.

Ovaj izvor navodi da je Leipzig pristao na izvjesno smanjenje odštetne cijene za 33-godišnjeg stručnjaka. Do sada se spekuliralo o tome da će Bayern RB-u morati platiti 30 milijuna eura, ali cijena će ipak biti nešto niža.

Klubovi su još uvijek u razgovorima oko konačne cijene odštete, ali Nagelsmann i Bayern postigli su dogovor oko višegodišnjeg ugovora na Allianz Areni. Nagelsmann je navodno već zatražio raskid ugovora s Leipzigom...

Trener kojem predviđaju veliku budućnost bi se od Leipziga oprostio na isteku aktualne sezone, a onda bi, navodno nakon Bayernovih uplaćenih 25 milijuna eura, otišao put Muenchena.

Za očekivati je da Leipzig Bayernu oko Nagelsmanna neće raditi probleme, već da će sve biti riješeno s uplaćenih 25 milijuna. To će biti najveća odšteta koju će ijedan bundesligaški klub platiti za nekog trenera.

Kada je prije dvije godine dolazio iz Hoffenheima, Leipzig je za Nagelsmanna platio pet milijuna eura odštete.

Dogovor između dva kluba oko transfera Nagelsmanna u Muenchen trebao bi stići vrlo brzo, najkasnije do petka kada Leipzig iga polufinalni susret njemačkog kupa protiv Werdera.

Bude li sve kako navodi tradicionalno dobro upućeni Bild, značit će to da je višemjesečni sukob između Flicka i Salihamidžića okončan u korist bivšeg bh. reprezentativca, čime bi bavarski velikan ujedno krenuo u remont momčadi za predstojeće razdoblje.

 

Kopirati
Drag cursor here to close