Katalonci pojasnili

Bartomeu: Rakitić ostaje, Srna ne dolazi

Sport / Nogomet | 20. 12. 2016. u 13:16 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Previše se spekulacija glede angažmana pojedinih igrača u Barceloni namnožilo da klupsko čelništvo ne bi reagirao. 

Tako je predsjednik kluba Josep Maria Bartomeu izjavio da do kraja ove sezone namjerava produžiti ugovor s hrvatski reprezentativcem Ivanom Rakitićem te je demantirao medijska nagađanja o dolasku bivšeg hrvatskog kapetana Darija Srne idući mjesec.

"S Ivanom nema nikakve žurbe oko produženja ugovora iako to želimo učiniti. Ima ugovor do 2019. tako da imamo puno vremena. Osim s Messijem želimo razgovarati s Rakitićem i Ter Stegenom oko njihovih novih ugovora te produžiti suradnju s Iniestom", izjavio je Bartomeu.

"Želimo završiti sezonu s obnovljenim ugovorima Rakitića, Inieste i Ter Stegena, ali prvi je na redu novi ugovor za Lionela Messija s kojim očekujemo zaključenje ugovora do kraja ožujka.”

“Ne bojim se da bi nam on mogao reći 'Ne'. Njegova obitelj se osjeća ugodno u ovom gradu i on voli ovaj klub. Ne želim davati iznose ugovora no ako je netko najbolji igrač na svijetu onda zaslužuje odgovarajući ugovor", istaknuo je prvi čovjek Barce pa se dodirnuo teme zvane Darijo Srna

"Trenutno nema niti jednog zahtjeva za nekim igračem. Sportski direktor Robert Fernandez pažljivo radi na svemu što bi se moglo dogoditi no nema zahtjeva za dolaskom nekog igrača. U principu ne razmišljam niti o odlascima niti dolascima ove zime, što dakako ne mogu garantirati."

Kopirati
Drag cursor here to close