Dobio priliku od prve minute

Barišić: Emocije nakon debija su pomiješane

"Emocije nakon debija su pomiješane. Ponosan sam što sam debitirao za svoju državu i to je poseban osjećaj. Još debi pred 80.000 ljudi, ali je pomiješano s tugom jer mislim da smo zaslužili više", izjavio je nakon utakmice Barišić.
Sport / Nogomet | 18. 06. 2023. u 09:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za reprezentaciju BiH je u susretu protiv Portugala debitirao stoper Osijeka Adrian Leon Barišić. Dobio je priliku od prve minute na Luzu, protiv jedne selekcije kao što je Portugal i do trenutka izlaska s terena bio je među najboljim pojedincima.

"Žao mi je zbog rezultata i čini mi se da je previsok, pogotovo ako gledamo prvo poluvrijeme. Žao mi je zbog tog gola kojeg smo primili u posljednjom minutu prvog dijela, a imali smo možda i ozbiljnije prilike do tog trenutka. Golman je moj centaršut izvadio, Džeko je imao top priliku... Kvalitetno smo se nosili, ali smo primili gol u najgorem trenutku i taj gol nas je 'ubio'. Previsoko, ja mislim. Emocije nakon debija su pomiješane. Ponosan sam što sam debitirao za svoju državu i to je poseban osjećaj. Još debi pred 80.000 ljudi, ali je pomiješano s tugom jer mislim da smo zaslužili više. Ovo je mlada ekipa. Protiv Luksemburga je sve osim tri boda neuspjeh. Moramo se tako postaviti i to je najbitnija utakmica, moramo se regenerirati i spremiti te ostvariti pobjedu", dodao je Barišić.

Kopirati
Drag cursor here to close