Katalonci četiri utakmice bez pobjede

Barceloni samo bod protiv Valencije, Sevilla na vrhu

Remi Valencije i Barcelone najviše je razveselio Sevillu koja je pobjedom protiv Celtu Vigo sa 2-1 preuzela vodstvo na ljestvici.
Sport / Nogomet | 08. 10. 2018. u 08:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U derbiju osmog kola španjolskog nogometnog prvenstva Valencia i Barcelona su na Mestalli odigrale 1-1 čime je Barca produžila niz bez ligaške pobjede na četiri kola.

Katalonci su crnu seriju započeli na Camp Nou odigravši 2-2 protiv Girone, uslijedio je poraz kod Leganesa (1-2), domaći remi protiv Atheltic Bilbaoa (1-1), te remi u Valenciji (1-1). Srećom, po Katalonce Real Madrid je u zadnja tri kola osvojio samo jedan bod bez postignutog gola.

"Šišmiši" su poveli već u 2. minuti golom Ezequiela Garayja nakon ubačaja iz kornera, a Barcelona je izjednačila u 23. minuti lijepim udarcem Lionela Messija sa 20 metara. Bio je to njegov 22. gol u 25 nastupa protiv Valencije, javlja Hina.

U nastavku susreta oba sastava su imala nekoliko prilika za drugi gol, ali se rezultat više nije mijenjao. Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić igrao je za Barcu cijeli susret.

Video: Golovi i izgledne prilike s utakmice Valencia - Barcelona

Remi Valencije i Barcelone najviše je razveselio Sevillu koja je pobjedom protiv Celtu Vigo sa 2-1 preuzela vodstvo na ljestvici. Pablo Sarabija (39) i Wissm Ben Yedder (61) su zabili za Sevillu, a Sofiane Boufal (85) za goste.

Atletico Madrid je teškom mukom pobijedio Real Betis sa 1-0, a pogodak odluke zabio je Angel Correa u 74. minuti. Nikola Kalinić je započeo od prve minute u sastavu Atletica, a igrao je do 66. minute.

Na ljestvici vodi Sevilla sa 16 bodova, Atletico Madrid i Barcelona imaju po 15 bodova, a Real Madrid, Espanyol i Alaves po 14 bodova, javlja Hina.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close