Na radaru katalonskog kluba

Barcelona želi Miralema Pjanića?

Španjolski portali tvrde da se Pjanić nalazi na radaru Barcelone, te da će ga katalonski klub pokušati angažirati ukoliko propadne transfer Coutinha iz Liverpoola.
Sport / Nogomet | 12. 12. 2017. u 16:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Miralem Pjanić je želja mnogih velikih svjetskih klubova. Naime, prema pisanjima španjolskih medija, Miralem Pjanić je na radaru, ni manje ni više, Barcelone.

Sve je počelo kada je u meču Juventusa i Intera trener "Stare dame" zamijenio Pjanića u finišu susreta nakon čega je došlo do okršaja između Pjanića i Allegrija.

Mediji prenose da je samim tim Pjanić na izlaznim vratima kluba, jer se slična situacija dogodila prošle sezone sa defanzivcem Bonuccijem.

Britanski Express prenosi priču španjolskih portala koji tvrde da se Pjanić nalazi na radaru Barcelone, te da će ga katalonski klub pokušati angažirati ukoliko propadne transfer Coutinha iz Liverpoola.

Liverpool je postavio uvjete: 130 milijunai igrač iz Barcelone, te je sve izvjesnije da Barcelona neće pristati na te uvjete već će se okrenuti dovođenju drugog igrača.

Don Balon prenosi da je Barcelona odavno Pjanićeva želja, te kako bi već u siječnju mogao doći u iskušenje da preseli na Nou Camp, a smatra se da bi Barca mogla ponuditi 50 milijuna eura.

Kopirati
Drag cursor here to close