Suarez u Atleticu

Barcelona službeno potvrdila odlazak

Suarez je u šest sezona s Barcelonom osvojio 13 trofeja (četiri naslova prvaka Španjolske, četiri Kupa kralja, jednu Ligu prvaka, klupski Svjetski kup, europski Superkup i dva španjolska Superkupa)....
Sport / Nogomet | 24. 09. 2020. u 07:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Urugvajski napadač Luis Suarez napušta Barcelonu nakon šest sezona i odlazi u Atletico Madrid za odštetu čiji najveći iznos može biti šest milijuna eura, objavio je katalonski klub na svom internetskom portalu, piše Hina.

Suarez je u šest sezona s Barcelonom osvojio 13 trofeja (četiri naslova prvaka Španjolske, četiri Kupa kralja, jednu Ligu prvaka, klupski Svjetski kup, europski Superkup i dva španjolska Superkupa), a u uspjehe kluba je ugradio 198 pogodaka u 283 nastupa. To ga čini trećim najboljim strijelcem u klupskoj povijesti, iza Lea Messija i Cesara.

"Njegov prirodni instinkt strijelca donio nam je mnogo zadovoljstva tijekom godina, uključujući i pobjednički pogodak protiv Juventusa za peti klupski trijumf u Ligi prvaka. U svojoj drugoj sezoni u klubu (2015./'16.) osvojio je Zlatnu kopačku kao najbolji strijelac u Europi, postigavši 40 golova u španjolskom prvenstvu i 59 ukupno", stoji u Barceloninom priopćenju.

Barcelona je najavila da će u četvrtak u 12.30 sati Luisu Suarezu prirediti poseban oproštaj od kluba.

Kopirati
Drag cursor here to close