Liga prvaka

Barcelona slomila otpor Arsenala, Mandžukić asistirao za povratak Juvea

Sport / Nogomet | 23. 02. 2016. u 21:40 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Branitelj naslova europskog prvaka Barcelona pobijedio je u Londonu Arsenal 0:2, a prošlogodišnji finalist Juventus je uz dva dodavanja Mandžukića odigrao 2:2 s Bayernom.

Bayern je pritisnuo Juventus, u 13. minuti ogromnu priliku propustio je Müller, no iskupio se pogotkom u 43. minuti. Ubacio je Robben na drugu vratnicu, Costa je vratio loptu na peterac, a tamo ju je dočekao Müller. Na odmor se krenulo s vodstvom Bayerna 0:1.

Već u 55. minuti Robben zabija za povećanje vodtvs gostiju na 0:2. Ipak, u 63. minuti Dybala na dodavanje Mandžukića pogađa za smanjenje zaostatka domaćina - 1:2. U 76. minuti Mandžukić je opet asistent, glavom je poslao loptu u sredinu, a tamo ju je u mrežu pospremio Stefano Sturaro. Bio je to konačan rezultat, piše Hrt.hr.

Finisce qui #JuveFCB 2-2FORZA JUVE!Leggi la cronaca: http://larep.it/1p1mVf7

Posted by Juventus - Tutte le news on Tuesday, February 23, 2016

U Londonu Arsenal je bio bolji, u sedmoj minuti s 10 metara pucao je Ramsey, a u 22. minuti nakon lijepe akcije i odbijanca lopta je stigla do Oxladea-Chamberlaina, koji je s pet metara loše pucao. U završnici se tek probudila Barcelona i imala dvije dobre prilike, no rezultat je ostao 0:0.

Napokon je u 72. minuti Messi načeo Arsenal, koji je preuzeo nešto više rizika i odmah to platio. Mogao je u 77. minuti Luis Suarez zabiti još jedan gol, ali je s pet metara pogodio vratnicu. Na 0:2 povisio je Messi s bijele točke u 84. minuti, što je bio i konačan rezultat.

[FULL-TIME | FINAL] Arsenal v FC Barcelona (0-2)Goals: Messi (71' | 83')---[MVP presented by Qatar AirwaysWho do...

Posted by FC Barcelona on Tuesday, February 23, 2016
Kopirati
Drag cursor here to close