Ispalit će ga?

Barcelona se na ljeto ipak rješava Ivana Rakitića?

Rakitić je na početku ove sezone već bio na izlaznim vratima, povezivalo ga se s PSG-om u paketu za povratak Neymara na Camp Nou, no na kraju od toga nije bilo ništa.
Sport / Nogomet | 09. 03. 2020. u 22:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Getty Images / Ivan Rakitić

Barcelona je prelomila i odlučila na ljeto prodati Ivana Rakitića, prenosi Katalonski radio.

Hrvatski veznjak ima još godinu dana ugovora, no u klubu su navodno odlučili da je na kraju sezone pravi trenutak za ovaj posao.

Rakitić je na početku ove sezone već bio na izlaznim vratima, povezivalo ga se s PSG-om u paketu za povratak Neymara na Camp Nou, no na kraju od toga nije bilo ništa.

Juventus je ušao u igru na zimskom prijelaznom roku, a Raketa je također trebao ići u paketu kao zamjena. Navodno je put Barcelone trebao Douglas Costa, međutim i to je ostalo na praznoj priči.

Hrvatski veznjak je u više navrata iskazao nezadovoljstvo odnosom kluba i trenera Valverdea prema njemu, a kako se situacija ne mijenja izgledno je da je došao trenutak razlaza.

Trenutno nije poznato koji klubovi su u igri za nastavak karijere, da li ova dva spomenuta ili Sevilla za koju je Raketa u više navrata rekao kako bi se volio tamo vratiti.

Nedavno su Španjolci pisali kako je Rakitić postigao dodovor s madridskim Atleticom, koji ga je i ranije pokušavao dovesti, prije njegova dolaska u Barcu

"Svi znaju kakvu ljubav imam za Sevillu. Pratim ih iz Barcelone. Moj je san jednog dana ponovno obući taj dres. No, treba pričekati i vidjeti", izjavio je Rakitić na pitanje razmišlja li o povratku 'kući'.

Barcelona je hrvatskog reprezentativca dovela u ljeto 2014. godine za 18 milijuna eura, do sad je nastupio u 299 utakmica, zabio 34 gola i upisao 41 asistenciju.

S Barcom je popularni Raketa osvojio po četiri naslova prvaka i kupa Španjolske, tri domaća Superkupa i dva UEFA-ina te Ligu prvaka.

Kopirati
Drag cursor here to close