Primera División

Barcelona ranim golom do bodova u San Sebastianu

Barcelona je u 33. kolu La Lige slavila minimalnu pobjedu kod Real Sociedada rezultatom 1:0. Pogodio je Aubameyang u 11. minuti.
Sport / Nogomet | 22. 04. 2022. u 00:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U vrlo zanimljivoj utakmici viđen je samo jedan gol iako je stvoreno dosta sjajnih prilika za još pogodaka, posebno pred golom gostujućeg tima.

Barcelona je odlično otvorila ovaj meč. U 11. minuti Dembele pogađa stativu, a u nastavku akcije Aubameyang glavom iz blizine trese mrežu domaćina za prednost katalonskog kluba od 1:0.

Do kraja prvog poluvremena još nekoliko dobrih šansi. Najbolju je imao napadač Real Sociedada Alexander Isak koji je u 43. minuti imao situaciju jedan na jedan s Ter Stegenom, no loptu je poslao nekoliko metara pokraj gola i na odmor se otišlo vodstvom Barce od 1:0.

Samo što je krenulo drugo poluvrijeme Sociedad propušta još jednu veliku prigodu. Sorloth s nekoliko metara promašuje prazan gol - neprecizno baš kao Alexander Isak krajem poluvremena.

Barcelona je potom ostala bez Ronalda Arauja i Danija Alvesa koji su zbog ozljeda morali napustiti meč. Ipak, usprkos brojnim izmjenama Real Sociedad je imao samo još jednu dobru priliku koju je Ter Stegen obranio u fascinantnom stilu.

S druge strane Gavi je imao jedan zicer. Ostalo je međutim do kraja 1:0 za Barcelonu koja je ponovo na drugom mjestu La Lige.

   
Standings provided by SofaScore LiveScore
 
Kopirati
Drag cursor here to close