Odluka na referendumu

Barcelona predstavila novi stadion

Iako je projekt težak čak milijardu i pol eura, a klub je u ogromnim financijskim problemima, uprava se nada da bi rekonstrukcija financirana kreditom bila dugoročno ulaganje koje će donositi dobit.
Sport / Nogomet | 19. 10. 2021. u 20:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Barcelona je objavila plan za potpuno preuređenje i modernizaciju Nou Campa, koji će postati Espai Barcelona, no definitivna odluka o upuštanju u ogroman projekt sačekat će prvo referendum klupskog članstva.

Katalonci žele iskoristiti 18 hektara vrijednog terena u centru grada za gradnju novog, modernog stadiona kapacita za 105 tisuća posjetitelja, sportske dvorane za dvoranske sportove s nešto više od 12 tisuća stolica, klupskih ureda, hotela, ali i klupskog kampusa, koji će biti dio najvećeg sportsko-zabavnog kompleksa u Europi, nadaju se u klubu, prenosi HRT.

Iako je projekt težak čak milijardu i pol eura, a klub je u ogromnim financijskim problemima, uprava se nada da bi rekonstrukcija financirana kreditom bila dugoročno ulaganje koje će donositi dobit i na duže staze dati važan doprinos stabilnosti kluba.

Kako izgleda vizija vodstva Barcelone pogledajte i sami.

Kopirati
Drag cursor here to close