Messijev show

Barcelona otpuhala Huescu i prišla Atleticu na četiri boda

Nogometaši Barcelone vratili su se na drugo mjesto ljestvice španjolskog prvenstva uvjerljivom 4:1 (2:1) domaćom pobjedom protiv posljednje Huesce u zadnjem susretu 27. kola.
Sport / Nogomet | 15. 03. 2021. u 23:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Barcelona je od samog starta očekivano dominirala, a u 13. minuti bljesnuo Lionel Messi i s novim eurogolom doveo Barcelonu u vodstvo 1:0.

Busquets odigrava za Messija koji se sjajno okreće na nekih 20-ak metara te prekrasnim udarcem posprema loptu, koja je očešala gredu, iza leđa nemoćnog Fernandeza.

Bio je to 20 gol sezone za sjajnog Argentinca koji je tako postao jedni igrač s tim dosegom u čak 13 sezona zaredom.

U 35. minuti Pedri pronalazi Griezmanna na 30-ak metara, Francuz je napravio par koraka s loptom i fantastično pogodio u desne rašlje vratara Huesce za 2:0.

U samom finišu prvog dijela gosti stižu do smanjenja vodstva. Sudac Adrian Vega je planirao odsvirati kraj, ali je pustio brzi protunapad Huesce, lopta stiže do Mira na peterac, ali nakon pokušaja šuta i pored dola.

No, u trenutku pokušaja udarac gostujuću devetku je zakačio Ter Stegen i sudac pokazuje na bijelu točku. Sam Rafa Mir je preuzeo odgovornost i sigurno zabio za 2:1.

Nastavak je počeo odlično za Barcu koja u 53. minuti stiže do trećeg gola. Kombinirali su gosti nakon kornera, lopta stiže do Messija koji sjajnim centaršutom pronalazi glavu Mingueza za 3:1.

Samo četiri minute kasnije gosti su se mogli ekspresno vratiti u utakmicu, ali Rafa Mir promašuje nemoguće.

U samom finišu susreta točnije u 91. minuti Messi je još jednom pokazao svoju genijalnost te sjajnim udarcem s 20-ak metara postavio konačnih 4:1.

Messi se na ovoj utakmici izjednačio s Xavijem Hernandezom po broju utakmica odigranih za Barcelonu (767).

Barcelona je tako iskoristila kiks Atletica te stigla na samo četiri boda od vrha ljestvice.


Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
 
Kopirati
Drag cursor here to close