Matthijs de Ligt

Barcelona odustaje od sjajnog igrača: "Klub ne želi posvađati dva prijatelja"

Zašto Barcelona odustaje od sjajnog igrača? Razlog je nogometni agent Mino Raiola, otkriva katalonski list.
Sport / Nogomet | 25. 12. 2018. u 19:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Barcelona nije zatvorila vrata Matthijsu de Ligtu, on nije odbio Barcelonu, ali jako su male šanse da će sljedećeg ljeta stići na Camp Nou", piše Mundo Deportivo o 19-godišnjem braniču Ajaxa koji je velika Barcelonina želja.

Zašto Barcelona odustaje od sjajnog igrača? Razlog je nogometni agent Mino Raiola, otkriva katalonski list. Raiola je De Ligtov agent i svog igrača odvest će u klub koji mu sljedećeg ljeta ponudi najveću plaću.

"Svejedno mu je hoće li to biti Barcelona, Juventus, Bayern ili PSG. Nogometaš ide na neku vrstu aukcije i izabrat će se klub u kojem će najviše zaraditi", piše Mundo Deportivo.

A Barcelona se u tu borbu neće upustiti. Isti izvor navodi kako će katalonski klub dovesti Ajaxovog veznjaka Frenkieja de Jonga te da je upravo De Jong razlog zašto se Barcelona neće upustiti u rat s ostalim velikanima za De Ligta.

"Klub bi tako mogao posvađati dvojicu Nizozemaca, velikih prijatelja. Treba li jednom dati veću plaću ili drugom? Barcelona to ne želi napraviti'', dodaje se.

 

Kopirati
Drag cursor here to close