Pregovori traju

Barcelona nije odustala od Lewandovskog

Zahavi je na sastanku sa sportskim sektorom Barcelone istaknuo da bi za Lewandowskog volio isposlovati trogodišnji ugovor, što se Alemanyu baš i ne sviđa, budući da će Poljak u kolovozu napuniti 34 godine.
Sport / Nogomet | 28. 04. 2022. u 09:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Španjolski novinar Gerard Romero piše o tome kako su se u Barceloni, nekom restoranu večerali sportski direktor katalonskog nogometnog
prvoligaša Mateu Alemany i agent jednog od najboljih napadača svijeta, Roberta Lewandowskog, Pini Zahavi. Iako su mediji već ranije pisali o tome da je Barcelona odustala od Lewandowskog, čini se da tu priča još uvijek nije završena.

Špekulira se o tome kako da bi Barcelona mogla ponuditi Bayernu iznos od 35 milijuna eura odštete, a Bavarci bi na to sasvim sigurno pristali. Ugovor Lewandowskog i Bayerna završit će u ljeto 2023. godine pa nadolazeći prijelazni rok vjerojatno predstavlja posljednji u kojem će Bayern moći nešto zaraditi na svom najboljem strijelcu.

Zahavi je na sastanku sa sportskim sektorom Barcelone istaknuo da bi za Lewandowskog volio isposlovati trogodišnji ugovor, što se Alemanyu baš i ne sviđa, budući da će Poljak u kolovozu napuniti 34 godine.Nijemci su pak uvjereni da Lewandowski ostaje u klubu, a tamošnji list Bild objavio je da je sastanak Zahavija s Bayernovom upravom oko produljenja ugovora na rasporedu u nastavku tjedna.

Kopirati
Drag cursor here to close