Katalonci nude Kessieja

Barcelona je poslala ponudu za Brozovića

Barceloni je Brozović davna želja, ali joj realizaciju transfera iznimno otežava jako teška financijska situacija. Barcelona naime i ovaj prijelazni rok pikira prije svega na igrače bez odštete ili one koje može dovesti zamjenom.
Sport / Nogomet | 23. 06. 2023. u 09:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Marcelo Brozović je nakon osam i pol godina u Interu na odlasku iz tog kluba. Jedina je dvojba odlazi li u Barcelonu ili Al-Nassr. Saudijski klub je već poslao Interu ponudu za odštetu od 18 milijuna eura, dok Brozoviću nudi 15 milijuna eura godišnje. No Brozović preferira Barcelonu.

Tamo bi zarađivao upola od onog što mu nude Saudijci, ali sjajnom veznjaku se ne ide još iz Europe i vrhunskog nogometa. Barceloni je Brozović davna želja, ali joj realizaciju transfera iznimno otežava jako teška financijska situacija. Barcelona naime i ovaj prijelazni rok pikira prije svega na igrače bez odštete ili one koje može dovesti zamjenom. Tako jedino može ostati unutar gabarita salary capa La Lige i održivog poslovanja", piše Index.hr.

Upravo je razmjena igrača, koju je Barca pokušala realizirati i u zimskom prijelaznom roku, sada opet aktualna. Katalonski mediji javljaju da je Barcelona poslala Interu ponudu da zamijene Francka Kessieja i Marcela Brozovića. Istu ponudu poslala je i u siječnju. Oba igrača pristala su tada, ali je posao ipak propao. U to vrijeme su i Brozović i Kessie bili u drugom planu, ali su zatim postali ključni igrači sjajnih završnica sezone Intera i Barcelone.

Sada je zamjena opet aktualna. Katalonski Sport piše da bi se Brozović jako radovao da ona uspije te da je zato stavio na čekanje sjajnu ponudu kluba za koji igra Cristiano Ronaldo. No Kessie, osokoljen preporodom u Barceloni, sada želi tamo ostati. Ipak, Katalonci dodaju da je treneru Xaviju daleko važnija njegova želja da mu vezu drže Gundogan i Brozović.

Barcelona je dakle opet Interu za Brozovića ponudila četiri godine mlađeg Francka Kessieja. Veznjak iz Obale Slonovače došao je u Barcelonu prošlog ljeta bez odštete nakon što je sjajnim igrama vodio Milan do talijanskog naslova.

Kopirati
Drag cursor here to close