Liga prvaka

Barcelona bez Messija protiv Intera, PSG dočekuje Napoli

U srijedu navečer na rasporedu je osam utakmica druge večeri trećeg kola Lige prvaka.
Sport / Nogomet | 24. 10. 2018. u 13:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Druge večeri trećeg kola Lige prvaka na rasporedu su utakmice u skupinama A, B, C i D. Derbi večeri je svakako susret Barcelone i Intera na Camp Nou od 21:00 sat.

Barcelona će biti bez ozlijeđenog Lionela Messija, a iako su u kadru Intera, upitni su za nastup Marcelo Brozović i Ivan Perišić. Ivan Rakitić trebao bi krenuti od prve minute za Katalonce, kao i Šime Vrsaljko za Inter.

''Tko god zamijeni Messija, htjet će pokazati kvalitetu. Leo radi stvari koje nitko nikad nije, ali Barcelona zna kako držati loptu i imaju kvalitetu za pronaći odgovor protiv bilo kojeg protivnika'', rekao je trener Intera Luciano Spalletti, javlja HRT.

''Igramo protiv ekipe koja je u najboljem ritmu u svojoj sezoni, koja nikad ne odustaje i koja je do bodova stigla u mnogim utakmicama u samoj završnici. Bit će to sjajna utakmica'', rekao je trener Barcelone Ernesto Valverde.

Nakon dva kola u skupini B vodi Barcelona sa šest bodova koliko ih ima i drugi Inter. PSV i Tottenham, koji igraju u drugoj utakmici, i dalje su bez bodova.

U skupini A igraju Club Brugge i Monaco te Borussia Dortmund i Atletico Madrid. Liverpool je veliki favorit u dvoboju skupine C protiv Crvene Zvezde, a PSG u još jednoj poslastici večeri dočekuje Napoli, javlja HRT.

Galatasaray na domaćem terenu igra protiv Schalkea, a Porto dolazi u goste Lokomotiv Moskvi u skupini D.

Kopirati
Drag cursor here to close