La Liga

Barca ispustila pobjedu u završnici, Rakitić užasan

U katalonskom derbiju Espanyol je ugostio Barcelonu, a na kraju nije bilo pobjednika, završilo je rezultatom 2:2.
Sport / Nogomet | 05. 01. 2020. u 10:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Teller Report / Frenkie De Jong zaradio je isključenje zbog dva žuta kartona

Barcelona je imala veliku želju ostvariti važna tri boda u gradskome derbiju i vrati se na vrh lige, no Espanyol se pokazao kao tvrd orah, pa je uz malo sreće domaćin došao do boda.

Espanyolu je vodstvo još u prvom dijelu donio Lopez, kada je u 23. minuti glavom sjajno pogodio mrežu iza leđa Barcinog rezervnog golmana Neta.

Barca je odigrala jako loše prvih 45 minuta, no u nastavku se probudila i došla do preokreta, a prije svega zahvaljujući Luisu Suarezu.

Urugvajac je prvo lijepo na ubačaj Albe zabio za 1:1, a onda fantastično asistirao Vidalu (koji je zamijenio Rakitića), koji glavom zabija za 2:1.

Barca je kraj dočekala s desetoricom, jer je Frenkie de Jong isključen nakon što je spriječio kontru Espanyola i dobio drugi žuti karton, a u 88. minuti Kinez Wu Lei je sjajno zabio za 2:2 i šok Barce, koja nije uspjela pobijediti najgoru momčad lige.

Ivan Rakitić je odigrao jako loše, a zamijenjen je već u 46. minuti.

Upravo je Arturo Vidal, Koji je zamijenio Rakitića, donio živost dotadašnjoj mrtvoj igri Katalonaca, ali se Espanyol ipak uspio sačuvati od poraza nakon Barcina preokreta rezultata.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close