La Liga

Barca bez problema, Messi odao počast velikom Maradoni

Najdirljiviji trenutak bio je onaj kad je Messi pogodio sjajnim šutem za 4:0 i onda odao počast velikom Diegu Armandu Maradoni. Messi je skinuo svoj dres i pokazao onaj ispod - Mardonin.
Sport / Nogomet | 29. 11. 2020. u 17:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U 11. kolu Primere nogometaši Barcelone u nedjelju su na Camp Nou svladali Osasunu sa 4-0, a najljepši trenutak na utakmici dogodio se u 42. minuti kada je Antoine Griezmann zatresao mrežu fenomenalnim volejem s ruba 16-erca.

Najdirljiviji je ipak bio onaj kad je Messi pogodio sjajnim šutem za 4:0 i onda odao počast velikom Diegu Armandu Maradoni. Messi je skinuo svoj dres i pokazao onaj ispod - Mardonin.

Domaćini su poveli pogotkom Martina Braithwaitea u 29. minuti, na 2-0 povisio je Antoine Griezmann (42), a preostala dva pogotka postigli su Philippe Coutinho (57) i Lionel Messi (73).

Dan ranije u Madridu nogometaši Alavesa iznenadili su Real pobjedom 2-1, čime su nanijeli Kraljevskom klubu treći poraz u dosadašnjem dijelu prvenstva, dok je madridski Atletico sretno došao do pobjede kod Valencije (1-0) zahvaljujući autogolu Antonia Latorra.

Kopirati
Drag cursor here to close