Zrinjski

Barbarić poveo Plemiće u Istru: Čekaju nas ozbiljni protivnici

Sport / Nogomet | 31. 01. 2017. u 08:37 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Zrinjskog jutros su krenuli na udarni dio priprema u Medulin, gdje će boraviti do 8. veljače.

Šef struke Ivica Barbarić poveo je 24 igrača, u odnosu na međugorske pripreme otpao je Bjelokošćanin Germain Kouadio.

“Ne bih rekao da je Kouadio višak”, rekao je za Bljesak.info Barbarić pa pojasnio: “Razvoj situacije je jednostavno bio takav da smo htjeli svesti broj stranaca na što manji broj, a sada je to sedam. Pri tomu su i neke druge stvari utjecale na odluku, ali on ima svoje kvalitete i sada ćemo vidjeti hoćemo li ga dati na posudbu.”

Neriješenog status je i Miloš Žeravica koji također ne ide u Medulin, dok su svi ostali našli mjesto u autobusu - među njima i ozlijeđeni kapetan Pero Stojkić.

“Nema rizika od rupture. Zategnut mu je malo živac i dobio je injekcije da se to smiri. Liječnik mu je rekao da trenira pa ćemo vidjeti kako će se situacija razvijati.”

Očekivano, za Istru nije pošlo nijedno novo, nepoznato lice, a sve su prilike da će situacija s kadrom ostati nepromijenjena.

“Zrinjski ima zanimljivih igrača, uvijek postoji mogućnost da netko iz postojećeg kadra ode, a mi moramo na to brzo reagirati”, rekao je za Bljesak.info strateg Mostaraca pa naglasio da u ovom trenutku dolasci više nisu opcija.

U Međugorju je bilo malo problema zbog povremeno smrznutih terena, dok bi u Medulinu situacija trebala biti ipak bolja..., a i protivnici ozbiljniji od Neretve, koju su Mostarci u nedjelju razbili 7:1. U petak će se s druge strane naći Mladost iz Lučana, u nedjelju će protiv biti češki tim Hradec Kralove, a 7. veljače Plemići će se namjeriti na slovenski Koper.

“Svi protivnici su ozbiljni, kvalitetni, mjerodavni, za razliku od prve utakmice s Neretvom. Meni je svaka utakmica bitna, čak i ona tijekom tjedna kada se igrače međusobno bore za mjesto. Nijednu ne podcjenjujem, svaku treba dobiti”, zaključio je šef struke prvaka i lidera.

Barbarićev popis za Istru: Vasilj, Kozić, Bandić, Blaić, Barić, Stojkić, Kukoč, Katanec, Lučić, Jakovljević, Bogdanović, Petrak, Tomić, Pehar, Jamak, Peko, Jović, Todorović, Filipović, Bilbija, Kobiljar, Mešanović, Mrkaić i Kajkut.

 

Kopirati
Drag cursor here to close