Stoja žive vage!

Balotelli šokirao sve: Vratio se s godišnjeg sa stotinu kilograma!

Trom je nastupio i za Italiju protiv Poljske (1:1) na otvaranju Lige nacija i nije impresionirao navijače, a još manje Mancinija koji ga je zamijenio u 62. minuti. Sljedeću utakmicu protiv Portugala, Balotelli je morao gledati s tribina
Sport / Nogomet | 12. 09. 2018. u 21:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mario Balotelli pretjerano se opustio ovog ljeta pa se u Nicu vratio težak 100 kilograma, što je 12 više nego što je imao prije godišnjeg odmora.

Kontroverzni 28-godišnji Talijan bio je poznat po svojoj nedisciplini tijekom karijere, ali činilo se da je došao k sebi zadnjih godina u Nici pa je tako zaslužio i poziv novog talijanskog izbornika Roberta Mancinija.

No, ovog ljeta Balotelli je opet otišao u krajnost. Dnevnik L'Equipe objavio je kako se nakon godišnjeg odmora vratio u Nicu težak stotinu kilograma i trebalo je mnogo vremena da ga uopće dovedu u stanje da igra utakmice.

Novi trener Patrick Vieira bio je bijesan jer mu je glavni napadač zakasnio 15 dana, a kad se pojavio trener naprosto nije mogao vjerovati svojim očima.

"Želim raditi s igračima kojima je zadovoljstvo biti ovdje", rekao je tada novi trener Nice.

Njegova idealna težina je 88 kilograma, a kad je potkraj kolovoza napokon zaigrao u francuskoj ligi protiv Lyona, još uvijek je imao šest kila viška.

Trom je nastupio i za Italiju protiv Poljske (1:1) na otvaranju Lige nacija i nije impresionirao navijače, a još manje Mancinija koji ga je zamijenio u 62. minuti. Sljedeću utakmicu protiv Portugala, koju su Talijani izgubili 0:1, Balotelli je morao gledati s tribina.

Koliko je neprofesionalno izgledao talijanski napadač posvjedočit će i riječi legendarnog poljskog nogometaša Zbigniewa Bonieka, inače predsjednika Nogometnog saveza Poljske  koji je, vidjevši Balotellija, kazao kako jedan profesionalac nikad ne bi smio tako izgledati.

"Bilo mi je žao vidjeti takvog Balotellija. Jedan profesionalac nikad ne bi smio biti u takvome stanju", kazao je Boniek.

Dvojica trenera, Vieira i Mancini, polagali su velike nade u Balotelija. Naime, nakon što je Alassane Pléa (25) otišao iz Nice u njemački Borussiju M'Gladbach, talijanski napadač trebao bi biti glavni strijelac.

Jednako tako je i Mancini planirao reformu talijanske reprezentacije oslanjanjem na mušičavog, ali vrlo dobrog strijelca Balotellija. Izbornik Mancini i nestašni dečko talijanskog nogometa poznaju se još iz vremena Manchester Cityja.

Čini se kako će se obojica trenera morati još strpjeti, jer Balotelli svoje kilograme skida posve polako.

Kopirati
Drag cursor here to close