Kobna ozljeda

Bale izvan terena do kraja sezone?

Sport / Nogomet | 05. 04. 2013. u 12:03 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaš Tottenhama Gareth Bale mogao bi propustiti ostatak sezone nakon što se ozlijedio u sinoćnjoj utakmici Europske lige između Tottenhama i Basela koja je završila bez pobjednika 2:2.

Londonski klub uspio je ostati neporažen iako je gubio 2:0, no momčad Andrea Villasa-Boasa ostala je bez najboljeg igrača koji je u završnici utakmice iznesen s terena na nosilima, nakon što je ozlijedio gležanj u duelu s Davidom Degenom.

Ne vjerujem da se Bale neće vratiti, po onome što su mi rekli naši liječnici zaključujem da je sve otvoreno, rekao je trener Spursa Andre Villas-Boas.

Velšanin bi tijekom dana treba proći detaljan liječnički pregled nakon čega će biti poznata težina ozljede.

Da bi stvar za Tottenham bila gora, zbog ozljeda sinoćnju utakmicu prije vremena su završili Aaron Lennon i William Gallas. Njih, također, danas očekuju liječnički pregledi.

U bitki za jedno od mjesta koje vodi u Ligu prvaka Tottenham u nedjelju dočekuje Everton, a od ranije su za taj meč izgubljeni Young Kaboul, Jermain Defoe i Sandro.

Osam kola prije kraja engleskog prvenstva Tottenham se nalazi na trećem mjestu s 57 bodova i utakmicom više u odnosu na najbliže pratitelje Chelsea (55), Arsenal (53), Everton (51), Liverpool (48).

Kopirati
Drag cursor here to close