Zadnje kolo

Baka uoči Čelika: Željezničar je u uzlaznoj formi i sreća je da od sutra idemo na zimsku pauzu

"U ponedjeljak ćemo imati zajednički ručak, a prije njega, stručni stožer će imati sastanak s dopredsjednikom Šulentom da vidimo što nas to nije zadovoljilo u ovih 4, 5 mjeseci, počevši od utakmica s Mariborom pa do danas", kazao je Baka.
Sport / Nogomet | 08. 12. 2017. u 15:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Bljesak.info / Dvoboj 'Plemića' i 'crno-crvenih' na stadionu Pod Bijelim brijegom

Nogometaši Zrinjskog u okviru 18. kola Premijer lige BiH gostuju u Zenici.

Slišković je na press konferenciji istaknuo kako je cilj kristalno jasan, osvajanje tri boda protiv Čelika.

"Ne treba zaboraviti da smo prije mjesec dana bili u krizi, da smo izgubili veliku bodovnu prednost, ali sada smo tu u dva tri boda s glavnim konkurentima. Svjesni smo da samo pobjeda u Zenici nas ostavlja i dalje u ozbiljnoj trci za prvaka”, naglasio je Slišković, dodajući kako izostanaka zbog kartona za ovu utakmicu nema.

Osvrnuo se i na sjajne utakmice koje pruža trenutno vodeća ekipa Premijer lige.

“Nisu me iznenadili rezultati Željezničara, iako pobijediti Široki tri puta u tri utakmice nije mala stvar. Znamo da je Široki uvijek nezgoda protivnik Željezničaru, ali ovaj put se ispostavili da je Željo u ovom trenutku kvalitetniji i sigurno je u ovom trenutku u dobroj formi. Na našu sreću i glavnih konkurenata prvenstvo se prekida, ali Željo je sigurno potvrdio kandidaturu za prvaka. Fizički su jako dobro spremni i na teškom terenu trkački su bili mnogo superiorniji od Širokog”, ustvrdio je Slišković.

Upitan je Slišković i za plan nakon sutrašnje utakmice.

"Pa, već u nedjelju imat ćemo redovni trening. Igrači koji igrali u punoj minutaži odradit će lagani rekuperacijski, dok će ostali raditi uobičajeno. U ponedjeljak ćemo imati zajednički ručak, a prije njega, stručni stožer će imati sastanak s dopredsjednikom Šulentom da vidimo što nas to nije zadovoljilo u ovih 4, 5 mjeseci, počevši od utakmica s Mariborom pa do danas. Napravit ćemo i plan za eventualno dovođenje pojačanja na pozicijama koje detektiramo kao deficitarne. Igrači su slobodni odmah nakon tog ručka, a početak priprema bit će zakazan za 7.ili 8.siječanj. Imat ćemo šest tjedana za pripreme što je sasvim dovoljno da proljetni dio dočekamo potpuno spremni", završio je Slišković posljednju press konferenciju jesenjeg dijela Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Utakmicu 18. kola BH Telecom Premijer lige NK Čelik - HŠK Zrinjski, koja je na programu u subotu u 13 sati u Zenici, sudit će Goran Paradžik (Ljubuški), a njemu će asistirati Dalibor Hrstić (A1, Ljubuški), Elvis Prošić (A2, Cazin) i Elvis Mujić (4, Banovići).

Delegat utakmice bit će Haris Gvozden (Sarajevo), a kontrolor suđenja Sead Kulović (Sarajevo).

Zrinjski će sutra u Zenici odigrati 32. međusobni susret protiv NK Čelik Zenica te pokušati upisati 14. pobjedu kojom žele završiti ovu kalendarsku godinu.

Kopirati
Drag cursor here to close