Pred pripreme

Baka srezao kadar

Slišković će danas sigurno objaviti popis srezanog kadra. U Makarskoj su trenirala 32 igrača, Čurjurić se u Mostaru priključio kao 33., a za Medulin otpast će ih pet-šest.
Sport / Nogomet | 31. 01. 2019. u 10:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Odrađen je uvodni dio priprema u Hercegovini, Zrinjski danas seli u Istru, gdje kadar Blaža Sliškovića čeka onaj udarni dio. Jasno, Baka u Medulin neće povesti sva imena koja je imao dosad na raspolaganju.

Iza Zrinjskog je prvi, uvodni dio priprema, sada slijedi ono ozbiljno – utakmice u kojima će struka tražiti udarnu postavu za proljeće.

A igrat će ih Zrinjski u Istri, u koju će Blaž Slišković Plemiće povesti danas. Tamo na Medulin Cupu čekaju GOŠK (u nedjelju), Osijek II i jedan od rivala iz druge skupine (Krupa, Šibenik ili Dynamo České Budějovice), a dogovorena je i jedna utakmica van turnirskog programa – protiv Istre, piše Dnevni list.

Te bi utakmice nakon 1:1 protiv Solina, 2:1 protiv Dinama II i 2:3 kontra Sutjeske trebale iznjedriti udarnu momčad za proljeće u koje Zrinjski ulazi s pet bodova zaostatka i (zasad) tolikim brojem novih igrača (Vasilije Kolak, Renato Gojković, Nikola Rodin, Abid Mujagić te Ivan Čurjurić).

Struka bi mogla biti na mukama, možda i slatkima, a odgovori za proljeće tražili su se i jučer kada se sastančilo po pitanju rezanja kadra za Istru.

U fokusu su bili juniori Ivor Krešić, Anes Mašić, Igor Savić i Kristijan Stanić, veliki upitnik stajao je iznad jednog od četvorice vratara, Brune Šutala, a u analizi su se sigurno našli i neki od igrača s popunjenih pozicija – kao npr. Šime Gržan za kojeg je klupsko rukovodstvo već na početku priprema nagovijestilo da će se naći na popisu imena koja nisu u prvom planu.

Također, dolazak ofenzivnog veznjaka Ivana Čurjurića, bivšeg igrača Hajduka, Zadra, Zagreba, ciparskih, rumunjskih i grčkih klubova, jesenas Željezničara, kreirao je spekulacije o budućnosti Samira Bekrića i mlađeg Ismara Hairlahovića koju okupiraju istu poziciju, odnosno o mogućnosti da neki od njih bude takoreći gurnut u stranu.

Kako god bude, Slišković će danas sigurno objaviti popis srezanog kadra. U Makarskoj su trenirala 32 igrača, Čurjurić se u Mostaru priključio kao 33., a za Medulin otpast će ih pet-šest.

Kopirati
Drag cursor here to close