International Mostar

Baka Slišković i Enver Marić pokrenuli školu nogometa

Sport / Nogomet | 14. 04. 2016. u 04:54 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Škola nogometa International Mostar sa radom kreće u subotu 16. travnja od devet sati prvim treningom u Športskom centru Arena u Mostaru. Svi zainteresirani dječaci i roditelji su dobrodošli. Oni će se kroz budući rad upoznati sa metodama rada, ciljevima i planovima koje sa sobom donosi International.

Mjesec travanj je mjesec otvorenih vrata i u njemu se neće plaćati članarina.

International je nešto sasvim novo u Hercegovini i širem području. Riječ je o projektu nogometnih stručnjaka sa profesionalnim licencama Dženana Zaimovića, Vladimira Sliškovića, Igora Remetića i Romea Mitrovića, dok će uloge koordinatora pripasti legendama mostarskog športa Enveru Mariću i Blažu Sliškoviću. Projekt će okupiti dječake starosti od pet do deset godina.

''U projekt smo ušli s ciljem da svoje znanje i iskustvo prenesemo na djecu Hercegovine i šire. Plan rada smo sastavili zajednički, a on će osim redovnih treninga uključiti i stručnu suradnju, individualni rad, predavanja, te sudjelovanje na domaćim i inozemnim turnirima. Svoja poznanstva iskoristili smo da uspostavimo vezu s dva europska kluba sa kojima ćemo surađivati i koji će nam stručno i profesionalno pomagati u budućnosti. Ideja postoji već dugo, ali smo čekali stjecanje pravih uvjeta koje smo dobili otvaranjem Športskog centra Arena. Tereni u Areni su idealni za dječake uzrasta pet do deset godina koje ćemo okupiti. Danas mnoge škole u Mostaru rade na principu futsala, što nikako nije naša želja. To je drugačiji šport, sa drugačijim principima i metodama'', rekao je Blaž Slišković.

Tvrtka Errea osigurala je besplatnu športsku opremu za polaznike Internationala. Treninzi će se odvijati u dvorani novootvorenog Športskog centra Arena u Mostaru.

Kopirati
Drag cursor here to close