Zrinjski

Baka o Slovencima: Skuplji su, ali to nas ne opterećuje

Sport / Nogomet | 29. 06. 2017. u 10:42 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zrinjski je ovog ljeta pretrpio značajne promjene, no šef struke Blaž Slišković ne smatra da će to utjecati na način kako se Plemići prezentiraju tribinama. Drugim riječima, Zrinjski bi i dalje trebao imati njegov prepoznatljivi potpis pa i u Europi. 

“Otišli su igrači koji su u Premijer ligi dokazana imena, ali opet došli su nam igrači koji imaju određene kvalitete. Nisam od onih koji traže alibije. Treba raditi i uigrati kadar s kojim raspolažemo”, rekao je za Dnevni list. 

To što je ostao bez igrača koji su nosili igru Plemića, među kojima se ističe Tomislav Tomić, ne brine ga previše. 

“Zrinjski neće zbog toga igrati drukčije jer i dalje imamo kvalitetu za način igre koji želimo prakticirati. Jasno, ne mogu ni ja forsirati sustav za koji nemam kvalitete u kadru. Neću ići glavom kroz zid ako vidim da nešto ne funkcionira.”

Kako god bude, mostarska će publika okus tog novog Zrinjskog najprije osjetiti protiv Maribora - Slovenci Pod Bijeli brijeg dolaze u srijedu 12. srpnja. 

“Pogledao sam utakmicu u kojoj je Mešanović zabio gol, ali nije to bilo dovoljno da bih imao kompletnu sliku. Ići ću zato 7. srpnja u Maribor pogledati ih u generalnoj probi za nas. Tada bi trebali zaigrati u sastavu koji će istrčati na teren u Mostaru.”

Baka uoči Europe generalno nije zabrinut, ne brine ga ni razlika u vrijednosti momčadi - 
Transfermarkt kaže da Maribor vrijedi 14.08, a Zrinjski 8.63 milijuna eura...

“Ne vjerujem da to utječe na moje igrače, ne trebaju tako razmišljati. Po toj logici, Real Madrid bi uvijek trebao osvajati sve, ali to nije slučaj. I Barcelona osvaja trofeje, kao i Atletico Madrid”, zaključio je. 

 

Kopirati
Drag cursor here to close