Poruka izbornika

Bajević: Cilj nam je odlazak na EP, nećemo odustajati od toga

Nogometaši BiH su u grupi s Italijom, Poljskom i Nizozemskom, a termini susreta u Ligi nacija su 3. - 5. rujan i 6. - 8. rujan, 10./11. i 13./14. listopad, te 14./15. - 17./18. studeni.
Sport / Nogomet | 17. 06. 2020. u 19:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine u rujnu započinje novi ciklus u UEFA Ligi nacija, u kojoj će u ovoj sezoni nastupati u najjačoj, A-diviziji.

Nogometaši BiH su u grupi s Italijom, Poljskom i Nizozemskom, a termini susreta u Ligi nacija su 3. - 5. rujan i 6. - 8. rujan, 10./11. i 13./14. listopad, te 14./15. - 17./18. studeni.

U međuvremenu će izabranici Duška Bajevića odigrati i susrete dodatnih kvalifikacija prošlosezonske Lige nacija.

Reprezentacija BiH 8. listopada dočekat će Sjevernu Irsku, a ukoliko prođe ovu prepreku u finalu će 12. studenog igrati s boljim iz duela Slovačke i Republike Irske. Pobjednik će izboriti plasman na Evropsko prvenstvo 2021. godine.

Bajeveć kaže da se moramo prilagoditi ovom kalendaru jer je on služben.

''Moramo prihvatiti to što je ponuđeno. Mi smo jasno rekli šta je naš cilj i još jednom ću ponoviti da je to odlazak na EURO. Važno nam je da naši reprezentativci igraju u svojim klubovima i da dođu spremni na okupljanje. Nastavit ćemo kao i do sada da održavamo komunikaciju sa igračima te da dijelimo razmišljanja i zadatke.

S obzirom na to da su dueli u Ligi nacija zakazani ranije, gostujemo u Italiji, a onda kod kuće igramo sa Poljskom, imat ćemo priliku već da neke stvari probamo prije utakmice sa Sjevernom Irskom. U svakom slučaju moramo se dobro pripremiti, bit će teško, ali nema odustajanja od onoga što smo zacrtali. Važno je samo da se stabilizira ova situacija sa koronom i da se počne normalno trenirati i igrati'', kazao je Bajević.

Kopirati
Drag cursor here to close