Derbi na Pecari

Bagarić prvijencem donio pobjedu Širokom protiv Sarajeva

Dražen Bagarić je svojim prvim pogotkom u dresu Širokog donio svojoj momčadi pobjedu.
Sport / Nogomet | 11. 03. 2018. u 19:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Širokog Brijega s minimalnih 1:0 slavili su protiv Sarajeva u susretu 1. kola Lige za prvaka igranom pred oko 3.000 gledatelja na stadionu Pecara.

''Plavo-bijeli'' su dobro otvorili susret, kontrolirali su posjed lopte, no nisu uspjeli stvoriti ozbiljniji priliku u prvom dijelu susreta, baš kao ni ''Bordo'' momčad. Iz prvog poluvremena vrijedi izdvojiti priliku Stjepana Lončara u 23. minuti kada je na 11 metara dobio loptu, no spetljao se te nije uspio uputiti udarac.

U drugom dijelu susreta Široki je bolje zaigrao i pritiskao, a najbolju priliku, ujedno i prvu ozbiljniju na utakmici, imao je Slavko Bralić u 53. minuti kada je na Ćorićev ubačaj pucao glavom, no vratar Pavlović sjajno je obranio.

Video: Pobjedonosni pogodak Dražena Bagarića

No, Sarajevo je puklo pod pritiskom u 69. minuti. Lončar je izveo slobodan udarac te je lopta došla do druge vratnice gdje je sam bio Luka Begonja koji je glavom spustio loptu Draženu Bagariću, a ovaj glavom postiže pogodak za erupciju oduševljenja na Pecari. Bagarić je upravo prije tog prekida ušao u igru te je u svom prvom kontaktu s loptom postigao prvijenac u dresu Širokog.

Do kraja susreta Široki je stvorio par prilika, no nije mogao doći do drugog pogotka, a na kraju je slavio važnu pobjedu protiv izravnog konkurenta za Europu.

U 2. kolu Lige za prvaka Široki Brijeg gostuje Krupi dok Sarajevo ide u Bijeljinu kod Radnika.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close