Ostaje najbolji igrač

Bagarić još dvije godine na Pecari

NK Široki Brijeg održao je prvu konferenciju za medije u 2023. godini na kojoj je najavljena izborna skupština kluba koja će se održati 18. siječnja.
Sport / Nogomet | 03. 01. 2023. u 13:36 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Istovremeno, objavljeno je kako je jedan od najvažnijih igrača momčadi Ivice Barbarića, Ilija Bagarić produžio ugovor sa Širokim do ljeta 2025. godine.

Ilija Bagarić izrazio je zadovoljstvo potpisom novog ugovora ustvrdivši kako očekuje uspješan nastavak sezone.

"Jako sam sretan zbog toga što mi je klub ponudio novi ugovor. Nisam puno razmišljao i produžio sam suradnju. Zahvalan sam klubu na novom ugovoru i nadam se uspješnoj suradnji u budućnosti. Nitko se nije nadao da ćemo ostvariti ovako uspješne rezultate. Još ništa nije gotovo i čeka nas težak posao. Za ovaj uspješan rad najviše je zaslužan naš trener Ivica Barbarić i njegov stručni stožer koji su nas držali na zemlji i kvalitetno nas spremali na nove izazove iz utakmice u utakmicu", kazao je Bagarić.

Pripreme za nastavak Premijer lige započet će u ponedjeljak, 9. siječnja, kada će u klupskom kampu biti održana prozivka igrača za nastavak natjecanja.

Osim toga, plavo-bijela noć održat će se krajem siječnja, a iz kluba ističu kako će ponovno početi s izdavanjem članskih iskaznica.

Na konferenciji za novinare također je istaknuto kako se sponzori vraćaju u klub.

Kopirati
Drag cursor here to close