Širokobriježanke u Zenici

Bagarić: Idemo dati maksimum i kući se vratiti s tri boda

Glavna uzdanica Širokobriježanki je Branka Bagarić, motor ekipe i vrsna egzekutorica pred suparničkim vratima s 11 postignutih pogodaka u prva tri kola.
Sport / Nogomet | 08. 10. 2017. u 10:35 Ivan KRALJEVIĆ | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometašice Širokog Brijega igraju najljepši i najatraktivniji nogomet u aktualnoj sezoni 1. lige FBiH. Nakon tri kola čvrsto drže vrh s maksimalnim učinkom i impresivnom 31:0 gol razlikom.

Svoju stopostotnost žele zadržati i nakon današnjeg gostovanja kod nogometašica Čelika na Kamberovića Polju u Zenici u 16 sati. Glavna uzdanica Širokobriježanki je Branka Bagarić, motor ekipe i vrsna egzekutorica pred suparničkim vratima s 11 postignutih pogodaka u prva tri kola.

''Naravno, drago mi je zbog postignutih pogodaka. Međutim, nije mi bitan osobni uspjeh, koliko uspjeh moje ekipe. Najvažnije je i danas, kao i u prošlim utakmicama, dati maksimum i kući se vratiti s nova tri boda'', rekla je u izjavi za Bljesak.info ova samozatajna Tomislavgrađanka u dresu Širokog Brijega.

''Moramo biti oprezne, Čelik je neugodna ekipa. Uostalom, to su pokazale u našim dosadašnjim međusobnim utakmicama'', dodala je Bagarić.

Za ekipu zeničkog Čelika može se reći kako je jedna od rijetkih ekipa koja „ne leži“ Širokobriježankama. U oba dosadašnja međusobna susreta Zeničanke su slavile pobjede (2:0, 2:1).

Ipak, Bagarić smatra kako je njezina ekipa sada mnogo kvalitetnija i vjeruje kako će danas slaviti pobjedu te tako nastaviti započeti put prema Premijer ligi BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close