Što se događa s Pierre-Emerickom

Aubameyang se vraća u London na preglede

Srčane lezije detektirane su na pregledu nakon što je bio pozitivan na COVID-19. Isti je slučaj s njegovim reprezentativnim kolegom Mariom Leminom, koji igra za Nicu. On će također morati u Europu na preglede.
Sport / Nogomet | 17. 01. 2022. u 17:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Što se događa s Pierreom-Emerickom Aubameyangom? Jedno vrijeme ga nismo vidjeli u postavi Arsenala jer se ogriješio o klupsku disciplinu. Na Afrički kup nacija je stigao kao jedan od igrača Gabona koji je pozitivan na COVID-19.

Propustio je prvu utakmicu protiv Komora koju je Gabon dobio 1:0, a onda mu je zabranjeno da u petak igra kontra Gane zbog kardioloških problema. Utakmica protiv Gane završila je 1:1 i Gabon je drugi u skupini s četiri boda i realnim izgledima za plasman u nokaut fazu, a prvoplasirani Maroko već je osigurao prolazak u osminu finala s dvije pobjede u skupini. Informacija koje dolaze iz Kameruna kažu kako je otkriveno da Aubameyang zajedno sa njegovim reprezentativnim kolegom Mariom Leminom, koji igra za Nicu, ima srčane lezije.

Srčane lezije detektirane su na pregledu nakon što je bio pozitivan na COVID-19. Isti je slučaj s njegovim reprezentativnim kolegom Mariom Leminom, koji igra za Nicu. On će također morati u Europu na preglede. Zasad nije jasno hoće li se vratiti kada sljedeći tjedan krene nokaut faza, odnosno osmina finala.

Trener Gabona Patrice Neveu opovrgnuo je tvrdnje vlastitog saveza da se par suočava sa srčanim problemima, rekavši za ESPN:

"U očitanjima je jasno da Aubameyang nema srčanih problema. On i Lemina su prošli PCR testove i bili su negativni. Potom su radili drugi niz pregleda, kardiološku pretragu i čini se kako je virus ostavio tragove. Dva sata prije utakmice dobio sam informaciju kako pomenuta dvojica igrača ne smiju igrati, zaključio je Neveu.

Na kraju je odlučeno da se Aubameyang vrati u London, Arsenal gdje će obaviti potrebne preglede.

Kopirati
Drag cursor here to close